Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Španělsko | Švédsko | USA
Basel - Basilej | Bern | Geneve- Ženeva | Lausanne | St.Gallen | Zürich - Curych
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1]   Dolů
 
Autor Téma: Internet a volání  (Přečteno 78864 krát)
Teilnehmer



Karma: 2
Příspěvků: 67


« : Únor 14, 2012, 08:04:50 pm »

 Dobrý den,
 od ledna mám byt a bydlim na stálo v Dachau.(bez pevne linky)
 Jelikož neumím ´dobře nčmecky ,ale hlavně se v některých věcech
 vůbec nevyznám,rád někomu zaplatím za službu,když mi poradí
 a pomůže při vyřízeni Internetu a volání do CR.
 Samozřejmě v Mnichově dojedu kdekoliv.
 Preferuji na prvním místě internet.
 Děkuji
 Bugaj Jiří
 tel:015154032151
 
 
Zaznamenáno
cofex



Karma: 15
Příspěvků: 62



« Odpověď #1 : Únor 17, 2012, 11:55:12 pm »

Objednej si tohle.DSL 16000,bez smlouvy se zavazkem na 24 mesicu musis zaplatit 49,00 EUR za zrizeni.Do CR muzes volat prez internet bud prez www.sipgate.de nebo www.fayn.cz .Sluzbu si zridis az budes mit internet.
http://dsl.o2online.de/provider/content/segment/anbieter/produkte/alice-home/alice-l/
Tohle je nejlepsi a nejlevnejsi varianta.Vedu vetsi firmu ktera pracuje pro vsechny poskytovatle,vsude je nejaky problem a nedostatek,tohle je ale nejschudnejsi a funguje to. Vyslovne te varuji pred firmami 1a1, Freenet, Tele2 a GMX. To je vhodne pouze pro studenty prav,aby mohli ve volnem case cvicit a hledat skulinky v mnohastrankovych obchodnich podminkach,tistenych malym pismem.
Mej se hezky!
Standa
« Poslední změna: Únor 18, 2012, 01:03:37 am od David » Zaznamenáno

Standa
Phoenix



Karma: 2
Příspěvků: 8


« Odpověď #2 : Únor 18, 2012, 12:59:38 pm »

ja ja standa na to dnska jde zhurta a sype ty dobry rady na vsechny strany :-D

1) pise ze nema pevnou linku, proc by to psal kdyby bylo mozne ji zridit, ze ... Alice DSL jo :-D (nad zlato :-D )
2) no kdyz uz tedy volani pres net a nejde pouzit skype tak snad radeji nejakou VOIP spolecnost ktera ma zvyhodnene tarify do cz a sk a ne porad je pl a turecko :p
3) Alice ze funguje nejlepe ... LLOOOLLL a k tem malejm pismenkum ... tak na to je Alice taky vynikajici ! mala je zejmena ta pasaz o tom ze nenesou zadnou odpovednost za vypadky ktere oni sami zpusobi ... a ty stojej zato, 8hodin zadna mira, pri cyklech IP padaji cele dslamy na pul dne atd a jednoznacne plati cim dale od centra tim delsi vypadek a hlavne tim pomalejsi rychlost ... tarif je jednoznacne popsan
"DSL Surf-Flatrate mit bis zu 16 Mbit/s Downloadgeschwindigkeit" a za 30€ no neber to :-D

ma rada je porid si UMTS USBstick od VF nebo O2 at mas net a postupne si pores kdo te pripoji pres kabel, urcite se nekdo najde.
Zaznamenáno
cofex



Karma: 15
Příspěvků: 62



« Odpověď #3 : Únor 18, 2012, 05:55:23 pm »

No stando sice mam nepochybne jeste v krvi hladinu jelikoz je Karneval, ale tohle doporuceni me totalne rozsekalo na kusy :-D :-D :-D to je "vybornej" napad strato shop ten e-versand.com necham radeji bez komentare 
Hallo Phoenix. Mozna by jsi nemel tolik pit. Panu Thomasek jsi nic neporadil. Jenom tady delas ostudu, misto slusneho prispevku. Ja 25 let uspesne podnikam v nemecku a vedu firmu, kde pracuje 75 lidi. Nemam se zaco stydet. Kazdemu se snazim poradit a pomoci, pokud mi to cas dovoluje. Muj pracovni tyden ma nekdy 7 dnu. U tebe se projevuje asi krome piti, jeste jedna ceska nemoc s diagnozou: malost,zavist a nevychovanost. Zkus nad tim premyslet.

Hallo Phoenix. Tvuj prispevek zde nema hlavu ani patu. Mozna ze jsi o teto problematice uz neco slysel,ale to je asi tak vsechno. Pracoval jsem pred 25 lety pro postu,pozdeji pro Telekom a nyni uplne pro vsechny poskytovatele v Mnichove,Augsburg,Ingolstadt,Dachau,FFB...atd. Myslim si tedy ze vim skoro vsechno co se tyce teto problematiky.Pan Bugaj si chce zridit internet a telefonovat prez internet do CR. To se da samozrejme vyresit i UMTS kartou. Tohle nefunguje ale vzdy idealne.O2 ma spatne pokryti mimo mesto.Problemem je take pokud bude chtit pan Bugaj pripojit vice zarizeni najednou apod.
Kombinace kterou jsem v mem prispevku uvedl jsem doporucil uz spouste cechu v Mnichove a vsichni jsou az na vyjimky spokojeni.Mesicni naklady na DSL linku nejsou 30 EUR jak pise Phoenix,ale 24,99 EUR mesicne. Asi si to poradne neprecetl. DSL funguje do 16000 bez omezeni prenosu dat oproti levnejsim nabidkam prez UMTS.Pokud mi napises adresu kde bydlis,zjistim v systemu kolik metru jsi vzdaleny od ustredny a vypocitam Ti skutecne dosazitelnou rychlost. Do 1000 metru od ustredny jede port od teto spolecnosti dokonce az 18000. Novi zakaznici teto spolecnosti jsou vsichni pripojovani na technologii ADSL2+. Nabizi to i spolecnost Mnet za priplatek asi 3 EUR. V Dachau by to bylo taktez mozne.Ceny zacinaji ale na 29,90 EUR.
Obchodni podminky tistene malym pismem s odkazy a hvezdickami maji uplne vsichni. Firma 1a1 je ale nejhorsi. Pokud nastane nejaky problem da se to jenom velmi obtizne vypovedet...atd.
Pokud si zridis virtualni pevnou linku prez www.sipgate.de a www.fayn.cz. Budes mit jedno mnichovske cislo a jedno ceske cislo. To cisla mesicne nic nestoji,jeno co si nabijes a protelefonujes. Kdyz se budes stehovat,tak cislo zustava porad stejne, potrebujes jenom internet. Na ebay si kup nejlepe Fritzbox 7270,tam je uz ten Sipgate predkonfigurovany.
Mej se hezky
Standa
Zaznamenáno

Standa
Teilnehmer



Karma: 2
Příspěvků: 67


« Odpověď #4 : Únor 21, 2012, 07:59:06 pm »

Ahojte.Dekuji za odpovědi.Internet už mám,zařídil mi ho spoluhráč z klubu.
Tedˇ se musím ještě poprat s voláním do Cech.
Německy neumím,tak mi tady jdou jisté věci hůř.
Přeji hezký zbytek dne
Bugaj jiří
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #5 : Únor 21, 2012, 10:00:48 pm »

Úsměv

Na vlani mne napadaji nasledujici moznosti - vsechny jsou "volani pres internet". Podle toho, jaky druh pripojeni k internetu mas a jakeho poskytovatele, uz mozna mas router, ktery takove pripojeni rovnoou sam umi a staci k nemu pripojit normalni telefon. Napriklad modemy od 1und1 to umi, modem od Alice je k nicemu, umi jen Alici a jinak nic (mne lezi ve skrini).
Nemecke:
- SipGate nebo jiny normalni poskytovatel - celkem normalni ceny
- poskytovatel jako VoIPDiscount, SparVoIP - zaplatiti jednou za 3 mesice 12 EUR a muzes ca. 3 az 6 mesicu volat na ceske pevne linky zdarma, mobil tak 15c. Nevyhoda - nemas vlastni cislo.

Ceske:
- 802.cz, jmenovany Fayn, Ha-Loo - dostanes ceske cislo, volani na vetsinu ostatnich VoIP cisel zdarma, jinak do koruny na pevnou a 4-5 Kcs na mobil

Ale opravdu prijde na to, jaky druh pripokeni jste se spoluhracem zaridili. Na mobilnim pripojeni se telefonie vetsinou provozovat neda (at rika kdo chce co chce, je to pomale), navic to nekteri poskytovatele zakazuji ci sabotuji - koneckoncu si tim sami pousteji do loznice konkurenci.

Hodne stesti. Kdyztak se ozvi Úsměv
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Teilnehmer



Karma: 2
Příspěvků: 67


« Odpověď #6 : Únor 22, 2012, 10:12:18 am »

Dobrý den.Dekuji za odpovědi.Internet už mám,zařídil mi ho spoluhráč z klubu.
Bohužel velice rychle po mém inz.
Je to od jeho přítelkyně,která se k němu nastěhovala a už ho nepotřebovala.
Je to smlouva ještě na osm měsíců a je to bohužel ten nejpomalejší od 1a1,
tak si myslím ,že volání přes něj by bylo nekvalitní.(internet mám jen na vyhledávání firem a maily,tak mi pomalý nevadi-zatim funguje pro mne dobře a rychle)Jelikož v ČR komunikuji s majiteli a řediteli firem (operátor)potřebuji
kvalitní volání a to jde asi jen přes operátory.
Děkuji za Vaš čas,který jste mi věnovali.

Přeji hezký zbytek dne
Bugaj jiří
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #7 : Únor 22, 2012, 02:21:53 pm »

Jeste par vice ci mene souvislych napadu...
  • I nejpomalejsi DSL od 1und1 je podle mne 6mbit, coz je na telefonovani vice nez dost. I 3mbit by stacily. Takze i tu moznost bych nezavrhoval.
    Z principu ale u VoIP opravdu muze dojit ka malym porucham (i kdyz osobne jsem snad jeste - krome poskytovatele "VoIPDiscount apod" - zadnou nezazil).
    Mezi nami, to DSL by take melo jit zrychlit. Pokud to Tva linka snese, nebude 1und1 urcite mit nic proti tomu, zmenit tvou sluzbu na drazsi.
  • Nebo, pokud Ti jde o kvalitu, muzes se take poohlednout po nejakem mobilnim operatorovi, ktery ti za ~20 EUR mesicne nabidne "flatrate" na pevne linky.
  • Jinou moznosti by bylo vzit od Telecomu normalni pevnou linku, coz ale v tvem pripade nepujde, protoze linku ma ve svych sparech "alterantivni operator"

Suma sumarum bych ti doporucil vyzkouset nejakeho VoIP operatora - SipGate nebo podobneho - pokud mas 1und1, mas nejspis i Fritzbox, ktery internetovou telefonii sam dobre podporuje a muzes pres nej telefonovat z jakehokoliv analogoveho telefonu. Zrizeni je zdarma a zrusit to a poridit neco jineho muzes kdykoliv.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Stran: [1]   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Switzerland.cz © 2024


Zahnarzt München |